Een sieraad laten maken

U kunt bij mij terecht voor al het maatwerk. Trouwringen, rouwsieraden of andere herdenkingssieraden. Iets moois voor uzelf, of voor iemand anders? Waar u ook naar op zoek bent; ik maak iets wat bij u past. We starten met een gesprek over uw wensen en eindigen met een mooi object dat past bij uw wens.

Handgemaakt

U kunt een keuze maken uit de kleine wisselende collectie of een sieraad speciaal voor u laten ontwerpen. Al mijn sieraden zijn helemaal handgemaakt, ik gebruik bijvoorbeeld geen technieken zoals 3D-printen.

Persoonlijk

Een ontwerp begint altijd met een gesprek met mijn klant. In dit gesprek zal duidelijk worden wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen, bijna altijd haal ik inspiratie uit uw verhaal.

Uniek

Na deze kennismaking ga ik aan de slag met uw wensen en zal ik een schets maken van het ontwerp wat ik voor u in gedachten heb, dit kunnen we eventueel samen aanpassen totdat het helemaal naar wens is.

ring 18 karaat goud

Een workshop trouwringen maken volgen

Trouwringen uitzoeken en kopen is iets heel bijzonders, ze staan immers symbool voor jullie liefde en ze zullen elke dag gedragen worden. Maar wat is er nu persoonlijker dan deze ringen zelf of voor elkaar te maken!  

Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier.

Oude sierraden laten repareren of vermaken

Repareren
Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het op maat maken van een ring, een steen vast laten zetten, het uitdeuken van juwelen, sluitingen en scharnieren herstellen of vervangen. neem contact op voor vrijblijvend advies.

Vermaken
Misschien heeft u een oud sieraad dat emotionele waarde voor u heeft, maar wat u niet meer draagt omdat de stijl of de uitstraling niet bij u past. We kunnen samen kijken hoe we dit sieraad kunnen aanpassen, zodat u het weer met liefde en plezier kunt dragen. Het is in de meeste gevallen ook mogelijk om het metaal om te smelten en daar iets nieuws van te maken. 

 

restauratie kroontjespen

Kindertekeningen als sierraad

Vorm een kindertekening om tot sierraad voor een blijvende herinnering