Workshop trouwringen maken

Een sieraad is een reflectie van de persoonlijkheid van de persoon die het draagt, dat geldt ook voor trouwringen. Ik heb geen standaard collectie trouwringen in huis, maar maak altijd ringen op maat. Wanneer u een workshop volgt doet u dit zelf onder begeleiding van mij.

Trouwringen uitzoeken en kopen is iets heel bijzonders, ze staan immers symbool voor jullie liefde en ze zullen elke dag gedragen worden. Maar wat is er nu persoonlijker dan deze ringen zelf of voor elkaar te maken! 

Dit begint altijd met een gesprek. Daarna kunnen we samen iets ontwerpen, kan ik voor jullie iets ontwerpen óf kunnen jullie een eigen ontwerp aanleveren.

Twee weken voor de workshop spreken we af in mijn atelier om het ontwerp te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Vervolgens ga ik de materialen bestellen en de workshop voorbereiden.

De kosten

Een workshop voor 2 personen kost €300. Dit is inclusief het ontwerp-gesprek. Ik voorzie jullie op de dag zelf van koffie, thee en lunch. De prijs is exclusief materiaalkosten en eventuele handgravures of het zetten van edelstenen. 

De kosten van het materiaal hangen af van jullie wensen en de goudkoers op dat moment. Voor een set smalle ringen in geel goud kan worden uit gegaan van minimaal €500,- 

Interesse of een vraag? Neem contact voor het maken van een afspraak en ik ontvang u graag in mijn atelier.

  • Een workshopdag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Eventueel kan de workshop ook in 2 avonden gegeven worden.
  • De ringen worden gemaakt in een ontspannen sfeer, onder intensieve en professionele begeleiding.
  • Vooraf heb je geen enkele kennis nodig over goudsmeden.
  • Je krijgt veel uitleg over de technieken die worden gebruikt.
  • Het is mogelijk om oud goud of oude ringen te verwerken in de ringen.